Playlist na víkend: BFF4EVER

playlist II

Hudba zbližuje, prifarbí atmosféru situáciám, vie byť tak silná, že prinesie zimomriavky. Často si vďaka nej privodíme spomienku na dávny okamih prežitý napríklad s priateľmi. „To je tá našaaa!“ Tak takých máme každý niekoľko.

1. Mafia Corner – Zuzulienka

Nie každá skladba musí byť presne vaša „šálka kávy“, to je na tom krásne. V tomto prípade ide presne o spomienku. Naša Zuzulienka sa nám vydávala a ja som spolu s mojimi dvomi najlepšími kamarátkami cestovala na jej svadbu. Nebolo by na tom nič výnimočné, keby sme neboli oblečené v krojoch, neviezli sa v americkom aute, okienka boli samozrejme dole, a práve nám začali hrať túto „ehm“ skladbu. Mali sme fakt dobrú náladu a neskutočne sme blbli, tak ako to len najlepšie kamky vedia, keď sú spolu a nik ich nevidí. Vždy sa pri počutí Zuzulienky usmievam.

2. A$AP ROCKY – F**kin’ Problems ft. Drake, 2 Chainz, Kendrick Lamar

Jedno leto sme si s partiou fakt išli túto super vec. Niekedy mi to random začne hrať do slúchatiek a zrazu som späť na tej skvelej teraske.

3. Punjabi Mc – Mundian To Bach Ke

Raz dávno som pracovala v bare. Potrebovali sme ďalšiu posilu a tak som dotiahla moju spriaznenú dušu. Na zaúčanie sme si vybrali fakt super deň – pondelok. Celý deň sme nemali skoro žiadnych zákazníkov, long story short skončilo touto skladbou na celý podnik a my sme tancovali na bare. Ako sme zavreli, si už ale nepamätám :)

4. Liquid Drum & Bass Mix – Free Yourself

Priateľstvá bývajú rôzne, niektoré majú nepredvídateľný charakter, formu a vôňu. To moje je presne ako táto skladba. Dlhé a premenlivé. Napriek všetkému ho milujem, pretože ma veľa naučilo. A tento setík bol naša hymna.

5. Neon Lights – Liquid Drum & Bass

Na túto skladbu mám úplne super spomienku. Prišli sme ku mne domov s mojou palmou (rozumej BFF), už svitalo a ja som mala ešte náladičku zapnúť si niečo pred spaním. Pustila som si tento super dramáčik a popri unavených tanečkoch som sa pomaly chystala do postele. Medzitým však moja palma dostala nejaký čudný záchvat a chcela, aby som vypla hudbu, lebo sa jej z nej chce vracať – nechápala som. No pochopila som až potom, keď sa naozaj išla vyvracať. Nemyslela som si, že by to mohlo byť z tejto pesničky, no na ďalší raz, už dávno po tom incidente, hneď ako ju počula, išla vracať znova. Je to asi divné, ale naozaj mi to je smiešne a veľmi rada sa jej tým vyhrážam.

6. Tonino Carotone – Me Cago En El Amor

Najkrajšie. Opäť vidím, ako sedíme v aute so sestrou a cestujeme na festival. Priateľstvo medzi súrodencami je veľmi krehká a vzácna vec, a preto ho treba opatrovať. Toto je pre teba drahá :-*

7. Nightwish – Swanheart

Kedysi sme s maminkou strávili dlhé hodiny v aute na cestách. Obe sme zvláštne osoby a hlavne obe milujeme operu. Toto je naša pesnička, ktorá mi pripomenie neobyčajné priateľstvo, aké môže mať len matka s dcérou.

8. OMI – Cheerleader

Vôbec ma nepriťahuje tento typ hudby. Ani neviem, ako to vzniklo, ale toto je pesnička mňa a môjho frajera. Vlastne ozaj nevieme prečo, ale strašne ma teší, keď vidím toho „týpka“, čo vyznáva iba hardcore, ako si pohmkáva túto pesničku, lebo vidí, akú mi to robí radosť. Prepáč, ale mňa to vážne teší.

9. Andro verdan drukos nane

Keď sa stretnú tri palmy už od strednej a každá dokonale pozná text cigánskej pesničky, tak to je ozaj peklo.

10. SEXY LADY Gin-Tonic ft.Nikol Weiterova

Odpusťte priatelia, ale nehovorte mi, že vy nemáte „sondžík“, z ktorého si s kamošmi nerobíte strašnú srandu. My poznáme každý jeden fail, ktorý sa vyskytne v tomto skvoste.

Tak hor sa do púšťania, drahé sedmoKRÁSKY.

Facebook Comments
Written By

Miluje mačky a ako ony, mačkuje sa celé dni a keď zatúži po zmene, vyrazí do ulíc. Miluje spontánne momenty, dobré jedlo a čierno – biele fotografie.